Ι2: Hλεκτρονικό επιχειρείν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών | |||
1. Εισαγωγή Στα πλαίσια της Κοινωνίας της Πληροφορίας, οι τομείς των νέων τεχνολογιών, των τηλεπικοινωνιών και των εξελίξεων στα πληροφοριακά συστήματα και κυρίως στην ολοκλήρωσή τους με τις εσωτερικές διαδικασίες των επιχειρήσεων έχουν μετασχηματίσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις σήμερα. Οι εξελίξεις αφορούν όλους τους κλάδους της οικονομίας, έχουν όμως ιδιαίτερη εφαρμογή στον κλάδο τροφίμων & ποτών λόγω της ειδικής σημασίας που έχει για την δημόσια υγεία και την εμπιστοσύνη των πολιτών όπως έχει αποδειχθεί από τις πρόσφατες διατροφικές κρίσεις "τρελές αγελάδες", "μουχλιασμένα γιαούρτια", "νόσος πτηνών", κλπ.). O κλάδος των τροφίμων και ποτών είναι ένας από τους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Η Ελλάδα είναι μια παραδοσιακά αγροτική χώρα, έχει ένα σημαντικό πρωτογενή τομέα, στον οποίο δραστηριοποιούνται περισσότερες από 800.000 επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα υπό τη μορφή ... | |||
Περισσότερα» |
|
Ρόλος | Όνομα | Επώνυμο | Όνομα εταιρίας | |
---|---|---|---|---|
Συντονιστής | Ηλίας | Βλάχος | Λέκτορας, τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ivlachos [AT] aua.gr |
Συντονιστής | Παναγιώτης | Χόνδρος | Ερευνητής σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων | panos_chondros [AT] yahoo.gr |
Συντονιστής | Βασίλειος | Ζεϊμπέκης | Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του ΟΠΑ | vzeimp [AT] eltrun.gr |
Rapporteur | Μαρία | Ψαρρού | Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | psarmar [AT] yahoo.co.uk |
Rapporteur | Νίκος | Στράγκας | Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα E-Business & Νέων Τεχνολογιών | nikosstr [AT] yahoo.com |
Περισσότερα » |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||